Skip to main content

Groene blik, groene doeners

Groene verbinder en initiator

Groene blik

Aangenaam vertoeven in de Aa-landen, de relatief groene en ruim opgezette wijk van Zwolle. De wijk wordt doorsneden door de Westerveldse Aa met aan weerszijden park Aa-landen dat voorbij de Wijde Aa heel natuurlijk overgaat in een zeer gevarieerd buitengebied: Westervelde Bos en Langenholte 

Werkgroepen

Groene doeners

De werkgroep Groen van Groene Aa bestaat uit groene doeners. Ons doel: het groene karakter in stand houden en daar waar mogelijk het groene karakter doorontwikkelen. Dat doen we met aandacht voor biodiversiteit en klimaatbestendigheid. Zodat het aangenaam vertoeven blijft voor mensen, planten en dieren. 

inspirerende voorbeelden

(Buurt)initiatieven

Meerdere bewoners en buurten hebben mooie initiatieven tot stand gebracht. Denk aan:

Stuk voor stuk initiatieven die het groene karakter van de wijk versterken. Initiatieven die Groene Aa toejuicht. En initiatieven die we graag verder willen uitbouwen. Doe je mee?

Heb je zelf een idee op het gebied van vergroenen of biodiversiteit? En weet je niet precies hoe dit te organiseren, te financieren of te regelen met toestemming (van de gemeente)? Groene Aa helpt je verder. Samen met jou gaan we aan de slag met jouw voorstel of vraag. Dankzij de contacten met de gemeente en de SWA zijn verbindingen snel gelegd. Meer weten of aansluiten? Neem contact met ons op.