Skip to main content

Hulp bij subsidies voor je huis

Denk je erover om je huis te isoleren of een warmtepomp aan te schaffen? Of doe je mee met een gezamenlijke inkoop van energiebesparende maatregelen voor je huis? Daarvoor is vaak subsidie beschikbaar! Kun je wel wat hulp gebruiken bij subsidies? Lees dan snel verder.

Met energiebesparende maatregelen zoals zonnepanelen, vloerisolatie of isolerend HR++ glas maak je je huis comfortabeler en gaat je energierekening omlaag. Die investering is het dus zeker waard. Er zijn twee belangrijke subsidies die je hiervoor in het oog moet houden:

Welke subsidies zijn er voor welke maatregel? Bekijk het overzicht
Subsidies zoals ISDE en NIP kunnen je helpen om het financiële plaatje rond te krijgen. Maar welke subsidies zijn er voor welke maatregel? Hier vind je een handig overzicht van de subsidies van 9 energiebesparende maatregelen.

Hoe vraag je subsidie aan? Bekijk het webinar
Een subsidie aanvragen doe je niet elke dag. Daar kun je misschien best wat hulp bij gebruiken. Want wat is de ISDE eigenlijk en wanneer kom je in aanmerking voor de NIP? Om welke bedragen gaat het? Wat moet je allemaal klaar hebben liggen, hoe ziet de website eruit, en hoelang duurt het voordat de subsidie binnen is? Voor antwoord op deze vragen, kijk je naar onderstaande webinar ‘Op subsidie Expeditie’. Alex Dol en Irene Eisink navigeren je door de zee van regeltjes en mogelijkheden en helpen je om het punt te bereiken waarop alles naadloos geregeld is.

Op subsidie-expeditie! - Hoe vraag ik de ISDE-subsidie aan?

Heb je nog vragen? Stel ze op een inloopspreekuur
In onze agenda vind je de komende inloopspreekuren. Onze energiecoaches denken met je mee en proberen al je vragen over subsidies te beantwoorden. Je kunt ook een gratis afspraak maken (stuur een mail naar informatie@groeneaa.nl), dan komt een energiecoach bij je thuis.

Ga je aan de slag? Pak de checklist erbij
Een ISDE-subsidie aanvragen is wel even een klusje. Ben je er klaar voor? Er is nog één belangrijke stap: verzamel alle gegevens die je nodig hebt bij het indienen. Welke dat zijn, zie je op de handige checklist. Zo gaat het zeker lukken!

Verslag Infoavond vloerisolatie en HR++ glas

Redactie
Groene Aa

Heb je zelf een idee voor een Groen-project bij jou in de straat? Of wil je meehelpen bij een bestaand initiatief? Groene Aa helpt je graag verder.

Lees ook: