Skip to main content

Groene Aa & SWA

Stichting Wijkgemeenschap Aa-landen is een van de partners van Groene Aa. Een partner waar we blij mee zijn. Dankzij de steun van de wijkvereniging kan Groene Aa onder andere laagdrempelig communiceren met jou als bewoner.

‘Willen jullie meedoen?’ Deze eenvoudige vraag van één van de initiatiefnemers van Groene Aa aan een bestuurslid van de SWA vormde het begin van de samenwerking.

Het bestuur van de SWA was direct enthousiast en omarmde het idee. Een dergelijk initiatief past namelijk volledig bij de doelstelling van de SWA. De SWA heeft nog wel even nagedacht of dit initiatief een SWA activiteit moest worden of een bewoners werkgroep. De SWA is van mening dat in hun midden onvoldoende kennis aanwezig is om zelf de kar van deze werkgroep te trekken.

Na goed overleg met de initiatiefnemers is besloten dat de SWA de werkgroep maximaal zal ondersteunen met de mogelijkheden die de SWA heeft. De communicatiemogelijkheden van de wijkvereniging (lees o.a. de AAKWAA, het wijkblad van de SWA) is beschikbaar voor het informeren van de Aa-landers over de ontwikkelingen van ‘Groene Aa’.

Ook is een bestuurslid van de SWA toe getreden tot de werkgroep. Met als specifieke taak: het optimaal laten verlopen van de binding tussen de werkgroep en de SWA.

Nu is de werkgroep ‘Groene Aa’ een klein jaar onderweg. De SWA is heel positief over de samenwerking en de ontwikkelingen van de werkgroep.

2022 – bestuur SWA

Verslag Infoavond vloerisolatie en HR++ glas

Redactie
Groene Aa

Heb je zelf een idee voor een Groen-project bij jou in de straat? Of wil je meehelpen bij een bestaand initiatief? Groene Aa helpt je graag verder.

Lees ook: