Skip to main content

Energiecoaches helpen jou met besparen

“Je energierekening verlagen en tegelijk het comfort in huis verhogen, kan vaak al met een paar simpele handelingen. Welke handelingen het meeste opleveren, daar kunnen we je bij helpen.”

Wil je een lagere energierekening, een warmer huis, geen koude voeten meer of een bijdrage leveren aan een beter milieu? Je buren kunnen je helpen om de eerste stappen te zetten!

De gasprijzen stijgen en besparen op je energierekening is dan een logische keuze. Maar waar begin je? Of misschien is je CV ketel aan vervanging toe en wil je je oriënteren op de mogelijkheden van een (hybride) warmtepomp? Een Energiecoach van Groene Aa kan je daarbij helpen.

Onze Energiecoaches komen graag, als buur en wijkgenoot, bij je langs. Met behulp van de online tool Hoomdossier krijg je van de Energiecoach uit jouw buurt tips voor simpele besparingsstappen. Daarnaast krijg je advies: waarin kan je het beste investeren en wat kan je beter nog even laten liggen? De coaches
helpen je met de eerste stappen naar besparing zonder comfortverlies. Hoe mooi wil je het hebben?

Benieuwd waar jij op kunt besparen en hoe je jouw huis comfortabeler maakt? Maak gerust een afspraak met een van onze energiecoaches Dirk, Han, Rik, Bianca of Johannes. We komen graag bij je langs.

Het bezoek van de Energiecoach duurt 1 à 2 uur en aan de afspraak zijn geen kosten verbonden.

Verslag Infoavond vloerisolatie en HR++ glas

Redactie
Groene Aa

Heb je zelf een idee voor een Groen-project bij jou in de straat? Of wil je meehelpen bij een bestaand initiatief? Groene Aa helpt je graag verder.

Lees ook: