Skip to main content

In 5 stappen klaar voor gasloos wonen

Vrijdag 27 januari 2023
Tijd: 20.00 uur
Locatie: online

Hoe maak je je huis klaar om aardgasvrij te wonen? Er zijn verschillende adviezen in omloop. Vaak zie je door de bomen het bos niet meer. Maar deze gids heeft een routekaart! Hij neemt je mee op safari in je eigen huis. Meld je aan voor het gratis webinar op vrijdag 27 januari om 20:00 uur.

Op zoek naar de Big 5
Tijdens het webinar ‘In 5 stappen klaar voor gasloos’ neemt de gids je mee op safari naar de Big 5 in je eigen huis. Hij gaat niet op zoek naar wilde dieren, maar naar de 5 stappen die nodig zijn om je huis klaar te maken om van het aardgas af te gaan.

Ga jagen op kieren, verbaas je bij de radiator en ga vissen naar rendement. Bij elke stap leer je je huis beter kennen. Na het webinar weet je welke 5 stappen je huis klaar maken om gasloos te wonen. Ga je mee op safari? Aanmelden voor dit gratis webinar doe je via het webformulier op deze pagina.

En op deze pagina vind je alvast een handige Routekaart om te downloaden. Hierop staan de 5 stappen die je huis klaarmaken voor gasloos. Hier lees je ook meer over vervolgacties na het volgen van dit webinar.

Energie