Skip to main content

Collectieve inkoopactie HR++ glas

“De kou trekt langs mijn nek. Ik krijg er de rillingen van!!” Zit jij ook liever wat relaxter op de bank? Doe dan mee met de collectieve inkoopactie HR++ glas van de Volterbeek! Je buren in de Volterbeek hebben een betrouwbare leverancier uitgezocht. En als je meedoet, krijg je ook hulp met aanvraag van subsidies. Lijkt dit je wat? Lees dan verder.

Volterbeek kocht samen in

Buren in de Volterbeek hebben vijf verschillende glas en kozijnen leveranciers gecheckt, om te komen tot een leverancier die aansluit bij de wensen. Met elkaar hebben zij voor HR++ glas Boer Glas als leverancier gekozen. Al 50 jaar een betrouwbare glaszetter uit Zwolle.

We willen graag dat ook andere wijkbewoners kunnen meedoen met deze gezamenlijke inkoop. Daarom kan elke Aa-lander zich nu aanmelden via dit formulier. Jouw voordelen:

 • Je stapt in een kant-en-klaar aanbod:
  • In week 46 wordt het glas bij jou thuis ingemeten. Je betaalt geen inmeetkosten in deze weekJe staat voor in de wachtrij om glas ingemeten en geplaatst te krijgen. In de maand febr-mrt wordt het glas gezet. Je betaalt geen voorrijkosten
  • Je krijgt 20 euro (incl. BTW) korting, per vierkante meter HR++ glas materiaalkorting.

Infoavond gezamenlijke inkoop HR++ glas (en vloerisolatie)

Op 17 oktober is om 19:30 een infoavond over vloerisolatie en HR++ glas in de Bolder. Wat kun je verwachten?

 • Ervaringen van buren uit de Volterbeek
 • Concrete informatie over de inkoopactie van vloerisolatie en HR++ glas
 • Inzicht in kosten en opbrengsten
 • Informatie over subsidies
 • Stel je vragen aan onze energiecoaches
 • Krijg gratis kleine isolerende maatregelen
 • En natuurlijk: een hapje en een drankje

Doe mee!

Jouw voordeel

Je vervangt 8 m2 glas, voor HR++ glas. Dit heeft een isolatiewaarde (U) van ≤1,2 waarmee je aan de subsidievoorwaarden voldoet.
Schatting kosten Boer Glas: €2920,-
Korting materialen: €160,-
Korting servicekosten: €93,-
ISDE-subsidie (1 maatregel): €184,-
NIP-subsidie* (onder voorbehoud): €1000,-
Je betaalt: €1.483,-

Dit is een kostenindicatie. Je ontvangt de offerte na woningbezoek, dan is het kostenplaatje definitief

Vervang je ramen door HR++ glas en profiteer van de voordelen: geen tocht via de ramen, je bespaart energie en kan gebruik maken van interessante subsidies. Vul via onderstaande knop het formulier in om je interesse kenbaar te maken!

Actievoorwaarden:

 • De actie geldt voor aanmeldingen tot en met eind december
 • De actie is niet stapelbaar met andere kortingsacties van de leverancier
 • De actie is niet geldig voor reeds lopende offertes of orders
 • De actie is geldig voor klanten die zich melden via de website, of specifiek de ‘Groene Aa’ bij de offerte benoemen
 • Er worden geen inmeet- en voorrijkosten gerekend. Dit is een service korting van €93,- excl. btw. De planningsservice van Boer Glas komt met een datumvoorstel voor inmeten en plaatsen. Kan je niet in de voorgestelde week/tijdsperiode? Dan kies je voor een ander moment. Je betaalt dan wel de servicekosten 
 • Voor de subsidies in het rekenmodel gelden specifieke voorwaarden. Je ontvangt deze subsidie alleen wanneer je aan de subsidieverstrekker kan aantonen aan de voorwaarden te voldoen. De Groene Aa kan hierbij ondersteunen, maar is niet aansprakelijk voor het wel of niet krijgen van de subsidie.

*De NIP-regeling (Nationaal Isolatie Plan) Het subsidiebedrag van €1000 is een voorlopige schatting. De regeling kan per woning €1.000 euro extra opleveren, bovenop ISDE-subsidie van 15 – 30%.  Je komt in aanmerking voor het Nationaal Isolatieprogramma, als je voldoet aan twee voorwaarden:
– De WOZ-waarde van je woning is minder dan €374.000
– Je woning is slecht geïsoleerd. Je woning heeft energielabel D, E, F, of G. 

Verslag Infoavond vloerisolatie en HR++ glas

Redactie
Groene Aa

Heb je zelf een idee voor een Groen-project bij jou in de straat? Of wil je meehelpen bij een bestaand initiatief? Groene Aa helpt je graag verder.

Lees ook: